I´m back!

Skrevet av on 18. oktober 2014
Stian Tjervåg Fredriksen

Nå begynner det å bli svært lenge siden jeg hadde min personlige blogg. Min aller første blogg lagde jeg i 1996. Man kan vel på mange måter si at det var en fjortisblogg laget på gutterommet, noe det helt sikkert også bar preg av. Men det er det man lærer av. Jeg startet programmeringen tidlig og har hatt mye nytt av dette i ettertid. Fram til 1998/1999 levde denne bloggen. Etter dette hadde jeg en periode jeg ikke turte mer, før jeg igjen begynte å blogge på denne adressen i 2006. Bloggen eksisterte til frem til for to år siden. Da fjernet jeg alt fordi det begynte å bli utdatert (hadde ikke blogget på omlag 2 år). De siste to årene har jeg blogget for blant annet selskapet jeg jobber i, Sorentio, Socialtalk.no (som for øyeblikket er et strandet prosjekt). Har også en familieblogg på Tonjeogstian.no som sikkert fortjener en ny bloggpost snart og minpappaperm.no som jeg startet rett før mitt første barn ble født. Sistnevnte skapte en del publisitet og var faktisk nr 2 på blogglisten.no én dag. Men dette var aldri et seriøst prosjekt. Det var et prosjekt for å lære, samt konkurrere mot alle mammabloggene der ute. Ironifaktorene var derfor høy og den må for all del ikke taes seriøs, selvom det meste som står der er nok sant. Det er bare beskrevet veldig detaljert…

Jeg håper (og tror) at jeg med årene har blitt mer moden, smartere, penere, morsommere, flinkere til å skrive også videre også videre.

Det er en tid for alt, enten det er blogginnlegg om Skrivesperre når man har skrivesperre, et første blogginnlegg skal jo også inneholde klisjeer om hva man har tenkte å skrive om, så får jeg bare håpe at det ikke blir med dette ene innlegget. Grunnen til at jeg starte opp igjen nå, er fordi jeg til stadighet går inne med tanker og ideer som jeg har savnet å ha et sted å publisere. Jeg håper at denne bloggen vil, iallfall innimellom, være opplysende, irriterende, humoristisk, provoserende, lærerik, unyttig, engasjerende og mye mer.

Enjoy reading!

Om Stiantf

Innehaver av stianfredriksen.no, Daglig leder i webbyrået Sorentio AS. Mindre sjef hjemme.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>